1 Registreer

Registreer gemakkelijk je account

2 Speel

Speel mee in verschillende games en toernooien

3 Win

Win hardware en cash prijzen

Over RSCA Esports

Royal Sporting Club Anderlecht is een voetbalclub met een roemrijk verleden en speelt sinds 1935 onafgebroken in de Eerste Klasse van België. Het oog van paars-wit viel op esports en men wou de kans om zich op een innovatieve manier te engageren voor de jonge fans met beide handen grijpen.

Daarom begon de recordkampioen vorig jaar als eerste club in België aan de zoektocht naar een officiële esporter voor de club. Duizenden inschrijvingen en een grote finale op de Fan Day later viel de keuze op Zakaria Bentato (21). Hij koos voor rugnummer ‘96’ als verwijzing naar zijn geboortejaar en werd onmiddellijk als volwaardige speler opgenomen in de paars-witte familie.

RSCA gaat nu nog een stap verder. De grootste club van het land wil de keepershandschoen nu opnemen tegen gamende fans. Men creëerde daarom rsca-esports.be, een platform waar men zowel online als offline toernooien kan beheren.

Beschik jij over een FIFA Ultimate Team en heeft FIFA geen geheimen meer voor jou? Trek dan snel je virtuele voetbalschoenen aan en bewijs dat jij de beste man of vrouw binnen de community bent! Bekijk de verschillende toernooien snel via www.rsca-esports.be/nl/tournaments.
Powered by ■ 
Copyright 2017 - 2019 by 4Entertainment BVBA.